Депозит и теглене

След като сте направили регистрация в ЕФБЕТ и сте активирали акаунта си, то ще трябва да захраните сметката си, за да залагате на вашите любими спортове. Това става чрез линка за депозит, който се намира в горния десен ъгъл на страницата.

Веднага щом кликнете върху надписа депозит ще се появи прозорец, в който ще имате възможност да изберете начина на депозиране. От падащото меню изберете по какъв начин ще депозирате пари в системата, въведете сумята (не по-малко от 10 лева) и натиснете бутона „Направи депозит“.

Ако сте готови, то вие може да започнете да правите вашите онлайн залози на различни спортове.

Начини на депозит и теглене на печалби

easypay

EasyPay e един от най-лесните начини да депозирате и теглите пари в EFBET. При извършване на депозит е нужно да запишете кода на извършеното плащане, който ще бъде показан в сайта. Чрез полученият код може да депозирате пари във всеки пункт на EasyPay, като плащането ви ще бъде отразено веднага. Когато теглите печалбите си е нужно да направите заявка в сайта. Ще получите имейл, че тегленето на печалбата е обработено и ще може да вземете парите си от всеки пункт на EasyPay в страната.

 

карти Депозирането и тегленето на пари чрез дебитна или кредитна карта е друг възможен метод за вас. Валутата на дебитната или кредитната ви карта не е от значение за направените от вас транзакции. Минималният депозит с карта е пет евро или левовата иравностойност.

 

банков превод

Банковият превод също е възможен за захранване на сметката ви за онлайн залози. Обработката на междубанкови преводи има трайност от три до пет дни или от два до десет дни. Минималният депозит тук е 10 евро, а минималното теглене на печалби е 125 евро. Депозитите към български банки се извършват безплатно.

Сметка: Първа Инвестиционна Банка, София, България –  IBAN: BG32FINV91501000199045

SWIFT/BIC: FINVBGSF

Съществуват и други начини за депозиране посредством Skrill Moneybookers, ePay.bg, ecoPayz, Cashterminal, Bitcoin и Neteller. За всички тях ще прочетете, след като направите регистрация в EFBET.