Трикове за печалба от футболни залози

залози

Всеки търси трикове за печалба от футболни залози и ние ще дадем такива, тъй като държим да реализирате вашите успешни предвиждания. Разбира се, не ви ангажираме с тази статия и не сме отговорни, ако триковете не проработят във вашия случай.

Не залагайте на големи първенства

Най-трудно се постига печалба от мачовете в големите първенства по Европа и останалата част от света. Това така, тъй като силите на отборите участници са изравнени и е почти невъзможно да предвидим крайния изход на даден двубой.  Също така се пазете от първенства и турнири, в които се подозира корупция. Там може да се случи буквално всичко и да загубите парите си.

В по-малките първенства няма чак толкова голям интерес и футболните срещи са максимално чисти. Ако се опитате да анализирате състоянието на различните отбори, то със сигурност ще се сдобиете с добри печалби. Наблюдавайте движението на шампионатите и залагайте на сигурно.

Играйте не повече от три мача в колонка

Залагането на повече от три мача в права колонка може да ви подведе и да се разделите със залога си. Препоръчително е да сложите пари на 1, 2 или най-много три мача, за да имате по-голям шанс да спечелите пари. Ако направите правилния подбор, то тези три мача със сериозни коефициенти могат да ви донесат добри приходи, на които да се радвате.

Разбира се, ако сте много сигурни в успеха си, сложете 4 или 5 мача, но имайте предвид, че има голяма вероятност поне една от прогнозите ви да даде фира. Всеки сам решава какви футболни залози да направи, но няма да съжалявате ако ни послушате.

Играйте с умерени суми

Започнете играта с по-малки суми, за да спечелите достатъчно за бъдещите ви залагания. Дори с малко пари може да приберете добра печалба, стига коефициентите да са високи. Набележите няколко мача с поне 2 коефициент и изпробвайте късмета си като сложите 10 лева. Печалбата ще бъде 60 лева, което е добро начало за залозите, които се каните да реализирате.  В бъдеще време ще може да си позволите и по-голям залог, който ще ви донесе и по-добри парични постъпления.