3 стратегии за залагане на футболни мачове

стратегии за залагане на футболни мачове

Много български играчи правят онлайн залози в ЕФБЕТ, тъй като това е първият лицензиран букмейкър в България, който гарантира високи коефициенти, множество опции за залагане, лесно получаване на печалбите и не на последно място, гледане на мачовете на живо. Ако се интересувате от стратегии за залагане на футболни мачове, то ние ще ви помогнем с три предложения, които със сигурност могат да ви бъдат от полза.

На първо място можем да подберем пет футболни мачове, с коефициент не по-висок от 2.00. Това се прави, защото срещите с коефициент от 3.00 нагоре, са с голям риск и е твърде възможно да допуснем загуба. Залогът, който можем да направим тук не бива да е по-висок от десет лева, а печалбата ще излезе около 100 лева.

При направата на стратегии за залагане на футболни мачове се изисква търпение. В случай, че първият ви опит проработи, то вие ще имате около 50 лева, за да продължите вашите успешни онлайн залози. Разбира се, тук трябва да се концентрираме повече, за да извлечем максимума от играта.

Вторият залог, който може да реализирате е за 3 срещи с коефициент над 2.00. Това може да бъдат мачове от първенства, при които Х е често срещан знак. В италианското Калчо, често излизат равни резултати, тъй че ако следите срещите отблизо, то със сигурност ще знаете къде може да пласирате знака за равенство. Обикновено хиксът е с добър коефициент, тъй че можем да сложим по-малка сума пари, например 30 лева.

Ако късметът ви проработи, значи ще сте напред с още поне 90 лева, което автоматично означава, че можете да продължите да залагате или просто да купите поредната каса бира, която ще споделите с вашите приятели.

Третата стъпка обхваща по-сериозните коефициенти. Когато вече сте натрупали достатъчно пари за онлайн залози, може да експериментирате със залог на някое дерби от любимите ви първенства. Не пренебрегвайте възможността да играете двоен знак, който също носи печалба. При положение, че си позволите да дадете 50 лева за три мача с двоен знак и коефициент 2.00, то чистата ви печалба ще бъде 250 лева.

Разбира се, предложените стратегии за залагане на футболни мачове, са просто опит да увеличите печалбите си, а не да привиквате към хазартната дейност. Напомняме, че ЕФБЕТ – лицензирания букмейкър за България, е предназначен за пълнолетни лица, които правят залагания на собствена отговорност.