6 Възможности За Футболни Залози

Добрите букмейкъри като Ефбет предлагат множество начини да направите футболни залози. В тази статия ще ви представим 6 от най-популярните опции, които избират играчите, за да може да се ориентирате в това, което предлага програмата и евентуално да се присъедините към нея. Разбира се, това не са всички възможности за залагания в Ефбет, тъй че просто посетете официалния сайт на букмейкъра и вижте останалите.

На първо място хората предпочитат да познаят крайния изход на срещата. Те слагат знак 1, Х или 2, чрез който определят кой от двата отбора ще стане победител или мачът ще завърши наравно. Изгледите за успех тук са малко повече от 33% процента, тъй че е добре да го имате предвид, когато стартирате вашите футболни залози в избраната букмейкърска къща.

Втората възможност е да изберете броя на голове в даден двубой. Това става като посочите параметрите Под и Над. Вие прогнозирате колко попадения ще се отбележат в мача като опциите ви позволяват да посочите повече и по-малко. Ако се спрете на тази опция за залагане, то шансовете ви за печалба са значително по-високи от първия момент – 50 на 50.

Третата опция за футболни залози е така нареченият двоен шанс. Потребителите могат да посочат два знака 1X, 2X, но по този начин коефициента на срещата намалява. Двойният шанс се използва тогава, когато сочения за аутсайдер отбор има реален шанс да направи нещо в мача, а също така, и когато фаворитите изпитват затруднения.

Четвъртата позиция е за опцията Равенството не важи. Този вид залог е подобен на „Двоен шанс“, но ако мачът завърши с равен резултат, играчът не получава нищо и парите се връщат при него. Печелите само в случай, че избраният от вас отбор победи, а ако има равенство ви връщат парите. Опцията е позната още по името „Драу Ноу Бет“ и е много популярна.

На петото място поставяме точният резултат. Името казва всичко за този залог, тъй че едва ли се нуждаете от повече обяснения. Тази възможност се окачествява като рискова и вие може да загубите много пари, ако не играете на сигурно. Не всички букмейкъри предоставят този вариант на клиентите си, така че ако искате да го използвате потърсете в мрежата.

Възможност номер 6 се казва Първо полувреме/Краен резултат. При тази възможност коефициентите са много високи, но пък е трудна за реализиране. От играчите се изисква да прогнозират развитието на срещата след края на първото полувреме и едновременно с това крайния резултат. Предоставят ви се опциите 1/1, 1/Х, 1/2 ,Х/Х и така нататък. Още за залога ще прочетете в сайта на избрания от вас букмейкър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *